Klantenservice

Controleer of alle opties geselecteerd zijn en bij iedere optie een groen vinkje tevoorschijn komt. Het zou kunnen dat u een optie bent vergeten aan te klikken. 


Ondanks dat wij ons richten op de zakelijke markt, is het zeker mogelijk om als particulier bij ons te bestellen! Het minimale aantal te bestellen producten verschilt per artikel.


De prijzen op onze webshop zijn altijd exclusief btw. Dit is vanwege het feit dat wij ons op de zakelijke markt richten. Zodra u uw gewenste producten aan de winkelwagen toevoegt, vindt de btw berekening ook daar plaats. 


Wij proberen natuurlijk altijd de door u bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. De gemiddelde levertijd die wij hanteren is 5 tot 10 werkdagen. Mocht het zo zijn dat u uw bestelling met spoed nodig heeft, dan kunt u ons altijd contacteren. Indien u dat doet, kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen!


Natuurlijk kunt u uw bestelling bij ons afhalen! Mocht u in de buurt wonen en uw bestelling liever zelf komen afhalen, dan kunt u ons even telefoneren of een mailtje sturen. Wij laten u dan weten wanneer u uw bestelling kunt komen afhalen. 


U kunt uw bestelling annuleren door ons te e-mailen of te telefoneren. Het is echter wel zo dat u dit zo snel mogelijk moet doen nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Wanneer de door u bestelde producten bij de vervoerder liggen, kunnen wij deze niet meer terughalen. U dient de producten dan zelf terug te sturen. 

Bedrukte producten kunt u helaas niet meer annuleren zodra de producten bij de drukkerij liggen.


Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u niet geheel tevreden bent met de door u bestelde producten. Wanneer het bestelde product onbedrukt is, de originele verpakking niet beschadigd is en niet verder geopend dan noodzakelijk is geweest om het product te beoordelen, kunt u de bestelling binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Het zou fijn zijn als u ons even op de hoogte brengt voordat u uw producten terugstuurt. Dit kan telefonisch of per mail en versnelt het proces. U hoeft geen retourformulier in te vullen. 

Indien er niets mis is met de bedrukking, is het niet mogelijk om bedrukte artikelen te retourneren. 

U kunt uw bestelling retourneren naar:
HSG Nederland B.V.
Ovv: Retourzending
De Run 4401
5503 LS Veldhoven


Wie bieden u de volgende betaalmethodes aan:

- iDeal
- PayPal
- Bancontact
- Bank transfer

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit kunt u aangeven in het betaalproces. De betaaltermijn bedraagt 30 dagen na facturatie. 

Nieuwe klanten moeten bij een eerste bestelling vooraf betalen. Mocht uw bedrijf niet vooraf kunnen betalen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens uw credit toetsen. Bij akkoord ontvangt u bericht met verdere instructies.  

U kunt niet contant betalen.


U kunt zeker een sample of monster aanvragen! In sommige gevallen is het echter wel noodzakelijk dat we een aangevraagde sample moeten factureren indien u geen bestelling plaatst van het desbetreffende artikel en het toch behoudt. Neem daarom contact met ons op wanneer het om een duurder product gaat, of om een product waarvan wij de maat en/of kleur moeten weten.  


Dat is zeker mogelijk! Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden wat betreft de bedrukking van uw logo of bedrijfsgegevens op een bepaald product, kunt u uw logo in een EPS (Encapsulated PostScript) of een AI (Adobe Illustrator) bestand naar ons toesturen. Wij zullen dan aan de slag gaan met een digitale drukproef, welke vrijblijvend is.


Wij zijn gevestigd in Veldhoven, Nederland.

Postadres:
HSG Nederland B.V.
De Run 4401
5503 LS Veldhoven

Telefoonnummer: 
085 773 18 37

E-mailadres:
info@premiumwereld.nl

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655