9

" Na mijn online zoektocht naar bedrukte BIC aanstekers kwam ik voor een scherpe prijs terecht bij Premiumwereld. Snel en vakkundig geholpen!! "

Gerrit 10 September 2021

Bedrukte sokken

Bedrukte sokken bestelt u bij Mijnsokkenwereld! Voeten worden gezien als het belangrijkste onderdeel van het lichaam om u warm te houden, dus sokken komen altijd van pas. Mijnsokkenwereld biedt u een ruim assortiment aan sokken in verschillende soorten en maten. Daarnaast bieden wij u sokken van verschillende materialen, zoals katoen, polyester of bamboe. De sokken zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

 

Sokken bedrukken

Mijnsokkenwereld is gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Door sokken te bedrukken krijgt u een unieke sok. Wij maken sokken voor u naar uw eigen ontwerp. De sokken kunnen full colour bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De sokken kunnen al besteld worden vanaf 250 stuks. Sokken met opdruk zijn heel leuk en speelse items om als bedrijf in te zetten.

 

 

Sokken met logo

Sokken met logo kunnen perfect fungeren als promotiemateriaal. Een bedrukte sok heeft namelijk een goede reclamewaarde. De ontvangers zullen regelmatig de bedrukte sokken dragen, waardoor uw logo of boodschap regelmatig gezien zal worden. Ook zijn sokken leuk om weg te geven als relatiegeschenk. Uw relaties zullen de sokken dagelijks gebruiken. Stel uw eigen sokken samen door de kleurencombinatie en opdruk te kiezen die u wilt!